Sıra No | GIDA BİLİM DALLARI |
---|---|
1 | Gıda Mikrobiyolojisi ve Virolojisi |
2 | Gıda Kimyası |
3 | Genetiği Değiştirilen Gıda Çalışmaları |
4 | Gıda (Kırmızı/Beyaz Et) Üretim Teknolojisi |
5 | Su Hayvanları Üretim ve Denetimi |
6 | Takviye Edici Gıdaların Üretimi ve Denetimi |
7 | Gıda Hijyeni ve Denetimi |
8 | Gıda Güvenliği ve Güvencesi |
9 | Gıda ile Temas Eden Plastik Madde ve Malzemeler |
10 | Gıda Toksikolojisi |
11 | Gıda Histolojisi |
12 | Gıda Parazitolojisi |
13 | Gıda Yoluyla Bulaşan Zoonozlar |
14 | Gıda Endüstrisinde Hijyenik Dizayn |