Eğitim Tarihi |
Belge No (İLK) |
Belge No (SON) |
Eğitim Adı |
Eğitim Yeri / Şekli |
|
---|---|---|---|---|---|
27.06.2021 | 21/370 | 21/402 | ''ET ÜRÜNLERİNİN GÜVENİLİRLİĞİ, KATKI MADDELERİ VE BİOKORUYUCULAR'' (TIKLAYINIZ) | GTO; Genele açık / Online | |
12.09.2021 | 21/403 | 21/419 | ''İLK DERS:GIDA HİLELERİNDE FARKINDALIK'' ( TIKLAYINIZ ) | GTO; Genele açık /Online | |
16.09.2021 | 21/420 | 21/448 | ''GÜNCELLENEN GIDA MEVZUATI'' (GIDA KANUNU, TGK VE REVİZE EDİLEN GIDA YÖNETMELİKLERİ) EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) | GGBE; Üyelere yönelik/ Online | |
26.09.2021 | 21/449 | 21/469 | ''TÜKETİCİYE SUNULAN GIDALARIN ETİKETLENMESİNDE VEYA REKLAMINDA KULLANILAN BESLENME VE SAĞLIK BEYANLARINA İLİŞKİN KURALLAR NEDİR ?'' (TIKLAYINIZ) | GTO; Genele açık/ Online | |
09.10.2021 | 21/470 | 21/500 | ''YÖNETİM SİSTEMİ VE AKREDİTASYON ÇALIŞMALARINDA BAŞARININ SIRLARI'' ve ''DENETÇİ BAKIŞIYLA HACCP YAKLAŞIMI'' EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) | GGBE; Üyelere yönelik/ Online | |
24.10.2021 | 21/501 | 21/530 | ''BÜTÜN YÖNLERİYLE KIRMIZI ET'' (TIKLAYINIZ) | GTO; Genele açık/ Online | |
06.11.2021 | 21/531 | 21/541 | ''GIDA MEVZUATI'' EĞİTİMİ ( TIKLAYINIZ ) | GGBE; Gruba yönelik / Yüz yüze | |
20.11.2021 | 21/542 | 21/563 | ''GIDA TOKSİKOLOJİSİ'' EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) |
GGBE; Üyelere yönelik/ Online |
|
28.11.2021 | 21/564 | 21/600 | ''PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK GIDALARIN İNSAN SAĞLIĞINDAKİ ÖNEMİ'' (TIKLAYINIZ) | GTO; Genele açık/Online | |
10.12.2021 | 21/601 | 21/693 | ''YÖNETİM SİSTEMİ İLE AKREDİTASYON ÇALIŞMALARINDA BAŞARININ SIRLARI'' SEMİNERİ (TIKLAYINIZ) | GGBE; Gruba yönelik/ Yüz yüze | |
12.12.2021 | 21/694 | 21/719 | ''GIDALARDA ANTİBİYOTİK DİRENCİ RİSKİ VE HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ'' (TIKLAYINIZ) | GTO; Genele açık/Online | |
18.12.2021 | 21/720 | 21/738 | ''GIDA PARAZİTOLOJİSİ-1 '' EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) | GGBE; Üyelere yönelik/ Online | |
16.01.2022 | 22/001 | 22/024 | ''SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YAPILAN TAKLİT VE TAĞŞİSLER'' (TIKLAYINIZ) | GTO; Genele açık/Online | |
12.02.2022 | 22/5001 | 22/5011 | ''GIDA TOKSİKOLOJİSİ- 2'' EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) | GGBE; Üyelere yönelik/Online | |
27.02.2022 | 22/025 | 22/060 | ''GIDA GÜVENLİĞİNDE BİLGİ KİRLİLİĞİ'' (TIKLAYINIZ) | GTO; Genele açık/ Online | |
04.03.2022 | 22/5012 | 22/5017 | ''HİJYEN VE SANİTASYON'' EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) | GGBE; Gruba yönelik/Online | |
05.03.2022 | 22/5018 | 22/5023 | ''TÜRK GIDA MEVZUATI'' EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) | GGBE; Gruba yönelik/ Online | |
12.03.2022 | 22/5024 | 22/5043 | ''GIDA PARAZİTOLOJİSİ - 2 '' EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) | GGBE; Üyelere Yönelik/ Online | |
16.03.2022 | 22/5044 | 22/5111 | ''YÖNETİM SİSTEMİ İLE AKREDİTASYON ÇALIŞMALARINDA BAŞARININ SIRLARI'' SEMİNER (TIKLAYINIZ) | GGBE; Gruba Yönelik/ Yüz yüze | |
20.03.2022 | 22/5112 | 22/5182 | ''ISO 22000:2018 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMLERİ (HACCP)'' EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) | GGBE; Gruba Yönelik/Online | |
26-27.03.2022 | 22/5183 | 22/5286 | ''ISO 22000:2018 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMLERİ (HACCP)'' EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) | GGBE; Gruba Yönelik/ Yüz yüze | |
27.03.2022 | 22/061 | 22/089 | ''KANATLI İLERİ İŞLEM ÜRÜNLERİNDE GIDA GÜVENLİĞİ'' (TIKLAYINIZ) | GTO; Genele açık/Online | |
02-03.04.2022 | 22/5287 | 22/5304 | ''TS EN ISO/IEC 17025:2017 DENEY LABORATUVARLARININ YETKİNLİĞİ İÇİN GENEL GEREKLİLİKLER'' EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) | GGBE; Gruba Yönelik/ Online | |
23-24.05.2022 | 22/5305 | 22/5496 | ''TS EN ISO 22000:2018 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMLERİ (HACCP) EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) | GGBE; Gruba Yönelik/ Yüz yüze | |
25.05.2022 | 22/5497 | 22/5552 | ''YÖNETİM SİSTEMİ AKREDİTASYON ÇALIŞMALARINDA BAŞARININ SIRLARI'' SEMİNERİ (TIKLAYINIZ) | GGBE; Gruba Yönelik/ Online | |
30.05.2022 | 22/5553 | 22/5624 | ''YÖNETİM SİSTEMİ İLE AKREDİTASYON ÇALIŞMALARINDA BAŞARININ SIRLARI'' ve ''DENETÇİ BAKIŞIYLA HACCP YAKLAŞIMI'' SEMİNERİ (TIKLAYINIZ) | GGBE; Gruba Yönelik/ Online | |
25.07.2022 | 22/5625 | 22/5661 | ''YÖNETİM SİSTEMİ İLE AKREDİTASYON ÇALIŞMALARINDA BAŞARININ SIRLARI'' SEMİNERİ (TIKLAYINIZ) | GGBE;Gruba Yönelik/Online | |
16.10.2022 | 22/090 | 22/111 | ''GIDA İSRAFINI NEDEN DURDURAMIYORUZ ?'' ( TIKLAYINIZ) | GTO; Genele Açık/ Online | |
22.10.2022 | 22/5662 | 22/5685 | '' GIDA MİKROBİYOLOJİSİ'' ( TIKLAYINIZ ) | GGBE;Üyelere Yönelik/ Online | |
19.11.2022 | 22/5686 | 22/5700 | '' GIDA KAYNAKLI ZOONOZLAR'' ( TIKLAYINIZ ) | GGBE; Üyelere Yönelik/Online | |
20.11.2022 | 22/112 | 22/133 | '' SU KAYNAKLARINDA MİKROPLASTİKLERİN VARLIĞI VE İNSAN SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ '' ( TIKLAYINIZ ) | GTO; Genele Açık/ Online | |
14-15.12.2022 | 22/5701 | 22/5725 | '' TS EN ISO/IEC 17025:2017 DENEY LABORATUVARLARININ YETKİNLİĞİ İÇİN GENEL GEREKLİLİKLER'' EĞİTİMİ ( TIKLAYINIZ ) | GGBE; Gruba Yönelik/ Yüz yüze | |
24.12.2022 | 22/5726 | 22/5740 | '' GIDA VİROLOJİSİ - 1 '' EĞİTİMİ ( TIKLAYINIZ ) | GGBE; Üyelere Yönelik/ Online |