BELGE
SORGULA

BELGE
SORGULA

whatsapp




Tamamlanan GLADER Eğitimleri

Anasayfa Tamamlanan GLADER Eğitimleri

Eğitim Tarihi

Belge No (İLK)

Belge No (SON)

Eğitim Adı

Eğitim Yeri / Şekli

27.06.2021 21/370 21/402  ''ET ÜRÜNLERİNİN GÜVENİLİRLİĞİ, KATKI MADDELERİ VE BİOKORUYUCULAR''  (TIKLAYINIZ) GTO; Genele açık / Online  
12.09.2021 21/403 21/419 ''İLK DERS:GIDA HİLELERİNDE FARKINDALIK'' ( TIKLAYINIZ ) GTO; Genele açık /Online
16.09.2021 21/420 21/448 ''GÜNCELLENEN GIDA MEVZUATI'' (GIDA KANUNU, TGK VE REVİZE EDİLEN GIDA YÖNETMELİKLERİ) EĞİTİMİ  (TIKLAYINIZ) GGBE; Üyelere yönelik/ Online 
26.09.2021 21/449 21/469 ''TÜKETİCİYE SUNULAN GIDALARIN ETİKETLENMESİNDE VEYA REKLAMINDA KULLANILAN BESLENME VE SAĞLIK BEYANLARINA İLİŞKİN KURALLAR NEDİR ?'' (TIKLAYINIZ) GTO; Genele açık/ Online
09.10.2021 21/470 21/500 ''YÖNETİM SİSTEMİ VE  AKREDİTASYON ÇALIŞMALARINDA BAŞARININ SIRLARI'' ve  ''DENETÇİ BAKIŞIYLA HACCP YAKLAŞIMI'' EĞİTİMİ   (TIKLAYINIZ) GGBE; Üyelere yönelik/ Online
24.10.2021 21/501 21/530 ''BÜTÜN YÖNLERİYLE KIRMIZI ET''  (TIKLAYINIZ)  GTO; Genele açık/ Online
06.11.2021 21/531 21/541 ''GIDA MEVZUATI'' EĞİTİMİ  ( TIKLAYINIZ ) GGBE; Gruba yönelik / Yüz yüze
20.11.2021 21/542 21/563 ''GIDA TOKSİKOLOJİSİ'' EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ)

GGBE; Üyelere yönelik/ Online

28.11.2021 21/564 21/600 ''PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK GIDALARIN İNSAN SAĞLIĞINDAKİ ÖNEMİ'' (TIKLAYINIZ) GTO; Genele açık/Online
10.12.2021 21/601 21/693 ''YÖNETİM SİSTEMİ İLE AKREDİTASYON ÇALIŞMALARINDA BAŞARININ SIRLARI'' SEMİNERİ (TIKLAYINIZ) GGBE; Gruba yönelik/ Yüz yüze
12.12.2021 21/694 21/719 ''GIDALARDA ANTİBİYOTİK DİRENCİ RİSKİ VE HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ'' (TIKLAYINIZ) GTO; Genele açık/Online
18.12.2021 21/720 21/738 ''GIDA PARAZİTOLOJİSİ-1 '' EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) GGBE; Üyelere yönelik/ Online
16.01.2022 22/001 22/024 ''SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YAPILAN TAKLİT VE TAĞŞİSLER'' (TIKLAYINIZ) GTO; Genele açık/Online
12.02.2022 22/5001 22/5011 ''GIDA TOKSİKOLOJİSİ- 2'' EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) GGBE; Üyelere yönelik/Online
27.02.2022 22/025 22/060 ''GIDA GÜVENLİĞİNDE BİLGİ KİRLİLİĞİ'' (TIKLAYINIZ) GTO; Genele açık/ Online
04.03.2022 22/5012 22/5017 ''HİJYEN VE SANİTASYON'' EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) GGBE; Gruba yönelik/Online
05.03.2022 22/5018 22/5023 ''TÜRK GIDA MEVZUATI'' EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) GGBE; Gruba yönelik/ Online
12.03.2022 22/5024 22/5043 ''GIDA PARAZİTOLOJİSİ - 2 '' EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) GGBE; Üyelere Yönelik/ Online
16.03.2022 22/5044 22/5111 ''YÖNETİM SİSTEMİ İLE AKREDİTASYON ÇALIŞMALARINDA BAŞARININ SIRLARI'' SEMİNER (TIKLAYINIZ) GGBE; Gruba Yönelik/ Yüz yüze
20.03.2022 22/5112 22/5182 ''ISO 22000:2018 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMLERİ (HACCP)'' EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) GGBE; Gruba Yönelik/Online
26-27.03.2022 22/5183 22/5286 ''ISO 22000:2018 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMLERİ (HACCP)'' EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) GGBE; Gruba Yönelik/ Yüz yüze
27.03.2022 22/061 22/089 ''KANATLI İLERİ İŞLEM ÜRÜNLERİNDE GIDA GÜVENLİĞİ'' (TIKLAYINIZ) GTO; Genele açık/Online
02-03.04.2022 22/5287 22/5304 ''TS EN ISO/IEC 17025:2017 DENEY LABORATUVARLARININ YETKİNLİĞİ İÇİN GENEL GEREKLİLİKLER'' EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) GGBE; Gruba Yönelik/ Online
23-24.05.2022 22/5305 22/5496 ''TS EN ISO 22000:2018 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMLERİ (HACCP) EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) GGBE; Gruba Yönelik/ Online
25.05.2022 22/5497 22/5552 ''YÖNETİM SİSTEMİ AKREDİTASYON ÇALIŞMALARINDA BAŞARININ SIRLARI'' SEMİNERİ (TIKLAYINIZ) GGBE; Gruba Yönelik/ Online
30.05.2022 22/5553 22/5624 ''YÖNETİM SİSTEMİ İLE AKREDİTASYON ÇALIŞMALARINDA BAŞARININ SIRLARI'' ve ''DENETÇİ BAKIŞIYLA HACCP YAKLAŞIMI''  SEMİNERİ (TIKLAYINIZ) GGBE; Gruba Yönelik/ Online
25.07.2022 22/5625 22/5661 ''YÖNETİM SİSTEMİ İLE AKREDİTASYON ÇALIŞMALARINDA BAŞARININ SIRLARI'' SEMİNERİ (TIKLAYINIZ) GGBE;Gruba Yönelik/Online
16.10.2022 22/090 22/111 ''GIDA İSRAFINI NEDEN DURDURAMIYORUZ ?'' ( TIKLAYINIZ) GTO; Genele Açık/ Online
22.10.2022 22/5662 22/5685 '' GIDA MİKROBİYOLOJİSİ'' ( TIKLAYINIZ ) GGBE;Üyelere Yönelik/ Online