BELGE
SORGULA
EĞİTİM
DUYURULARI
GGBE
EĞİTİM
DUYURULARI
GTO
EĞİTİM
DUYURULARI
GGBE
EĞİTİM
DUYURULARI
GTO

BELGE
SORGULA

whatsapp




Tamamlanan GLADER Eğitimleri

Anasayfa Tamamlanan GLADER Eğitimleri

Eğitim Tarihi

Belge No (İLK)

Belge No (SON)

Eğitim Adı

Eğitim Yeri / Şekli

27.06.2021 21/370 21/402  ''ET ÜRÜNLERİNİN GÜVENİLİRLİĞİ, KATKI MADDELERİ VE BİOKORUYUCULAR''  (TIKLAYINIZ) GTO; Genele açık / Online  
12.09.2021 21/403 21/419 ''İLK DERS:GIDA HİLELERİNDE FARKINDALIK'' ( TIKLAYINIZ ) GTO; Genele açık /Online
16.09.2021 21/420 21/448 ''GÜNCELLENEN GIDA MEVZUATI'' (GIDA KANUNU, TGK VE REVİZE EDİLEN GIDA YÖNETMELİKLERİ) EĞİTİMİ  (TIKLAYINIZ) GGBE; Üyelere yönelik/ Online 
26.09.2021 21/449 21/469 ''TÜKETİCİYE SUNULAN GIDALARIN ETİKETLENMESİNDE VEYA REKLAMINDA KULLANILAN BESLENME VE SAĞLIK BEYANLARINA İLİŞKİN KURALLAR NEDİR ?'' (TIKLAYINIZ) GTO; Genele açık/ Online
09.10.2021 21/470 21/500 ''YÖNETİM SİSTEMİ VE  AKREDİTASYON ÇALIŞMALARINDA BAŞARININ SIRLARI'' ve  ''DENETÇİ BAKIŞIYLA HACCP YAKLAŞIMI'' EĞİTİMİ   (TIKLAYINIZ) GGBE; Üyelere yönelik/ Online
24.10.2021 21/501 21/530 ''BÜTÜN YÖNLERİYLE KIRMIZI ET''  (TIKLAYINIZ)  GTO; Genele açık/ Online
06.11.2021 21/531 21/541 ''GIDA MEVZUATI'' EĞİTİMİ  ( TIKLAYINIZ ) GGBE; Gruba yönelik / Yüz yüze
20.11.2021 21/542 21/563 ''GIDA TOKSİKOLOJİSİ'' EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ)

GGBE; Üyelere yönelik/ Online

28.11.2021 21/564 21/600 ''PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK GIDALARIN İNSAN SAĞLIĞINDAKİ ÖNEMİ'' (TIKLAYINIZ) GTO; Genele açık/Online
10.12.2021 21/601 21/693 ''YÖNETİM SİSTEMİ İLE AKREDİTASYON ÇALIŞMALARINDA BAŞARININ SIRLARI'' SEMİNERİ (TIKLAYINIZ) GGBE; Gruba yönelik/ Yüz yüze
12.12.2021 21/694 21/719 ''GIDALARDA ANTİBİYOTİK DİRENCİ RİSKİ VE HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ'' (TIKLAYINIZ) GTO; Genele açık/Online
18.12.2021 21/720 21/738 ''GIDA PARAZİTOLOJİSİ-1 '' EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) GGBE; Üyelere yönelik/ Online
16.01.2022 22/001 22/024 ''SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YAPILAN TAKLİT VE TAĞŞİSLER'' (TIKLAYINIZ) GTO; Genele açık/Online
12.02.2022 22/5001 22/5011 ''GIDA TOKSİKOLOJİSİ- 2'' EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) GGBE; Üyelere yönelik/Online
27.02.2022 22/025 22/060 ''GIDA GÜVENLİĞİNDE BİLGİ KİRLİLİĞİ'' (TIKLAYINIZ) GTO; Genele açık/ Online
04.03.2022 22/5012 22/5017 ''HİJYEN VE SANİTASYON'' EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) GGBE; Gruba yönelik/Online
05.03.2022 22/5018 22/5023 ''TÜRK GIDA MEVZUATI'' EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) GGBE; Gruba yönelik/ Online
12.03.2022 22/5024 22/5043 ''GIDA PARAZİTOLOJİSİ - 2 '' EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) GGBE; Üyelere Yönelik/ Online
16.03.2022 22/5044 22/5111 ''YÖNETİM SİSTEMİ İLE AKREDİTASYON ÇALIŞMALARINDA BAŞARININ SIRLARI'' SEMİNER (TIKLAYINIZ) GGBE; Gruba Yönelik/ Yüz yüze
20.03.2022 22/5112 22/5182 ''ISO 22000:2018 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMLERİ (HACCP)'' EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) GGBE; Gruba Yönelik/Online
26-27.03.2022 22/5183 22/5286 ''ISO 22000:2018 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMLERİ (HACCP)'' EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) GGBE; Gruba Yönelik/ Yüz yüze
27.03.2022 22/061 22/089 ''KANATLI İLERİ İŞLEM ÜRÜNLERİNDE GIDA GÜVENLİĞİ'' (TIKLAYINIZ) GTO; Genele açık/Online
02-03.04.2022 22/5287 22/5304 ''TS EN ISO/IEC 17025:2017 DENEY LABORATUVARLARININ YETKİNLİĞİ İÇİN GENEL GEREKLİLİKLER'' EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) GGBE; Gruba Yönelik/ Online
23-24.05.2022 22/5305 22/5496 ''TS EN ISO 22000:2018 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMLERİ (HACCP) EĞİTİMİ (TIKLAYINIZ) GGBE; Gruba Yönelik/ Yüz yüze
25.05.2022 22/5497 22/5552 ''YÖNETİM SİSTEMİ AKREDİTASYON ÇALIŞMALARINDA BAŞARININ SIRLARI'' SEMİNERİ (TIKLAYINIZ) GGBE; Gruba Yönelik/ Online
30.05.2022 22/5553 22/5624 ''YÖNETİM SİSTEMİ İLE AKREDİTASYON ÇALIŞMALARINDA BAŞARININ SIRLARI'' ve ''DENETÇİ BAKIŞIYLA HACCP YAKLAŞIMI''  SEMİNERİ (TIKLAYINIZ) GGBE; Gruba Yönelik/ Online
25.07.2022 22/5625 22/5661 ''YÖNETİM SİSTEMİ İLE AKREDİTASYON ÇALIŞMALARINDA BAŞARININ SIRLARI'' SEMİNERİ (TIKLAYINIZ) GGBE;Gruba Yönelik/Online
16.10.2022 22/090 22/111 ''GIDA İSRAFINI NEDEN DURDURAMIYORUZ ?'' ( TIKLAYINIZ) GTO; Genele Açık/ Online
22.10.2022 22/5662 22/5685 '' GIDA MİKROBİYOLOJİSİ'' ( TIKLAYINIZ ) GGBE;Üyelere Yönelik/ Online
19.11.2022 22/5686 22/5700 '' GIDA KAYNAKLI ZOONOZLAR'' ( TIKLAYINIZ ) GGBE; Üyelere Yönelik/Online
20.11.2022 22/112 22/133 '' SU KAYNAKLARINDA MİKROPLASTİKLERİN VARLIĞI VE İNSAN SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ '' ( TIKLAYINIZ ) GTO; Genele Açık/ Online
14-15.12.2022 22/5701 22/5725 '' TS EN ISO/IEC 17025:2017 DENEY LABORATUVARLARININ YETKİNLİĞİ İÇİN GENEL GEREKLİLİKLER'' EĞİTİMİ ( TIKLAYINIZ ) GGBE; Gruba Yönelik/ Yüz yüze
24.12.2022 22/5726 22/5740 '' GIDA VİROLOJİSİ - 1 '' EĞİTİMİ ( TIKLAYINIZ ) GGBE; Üyelere Yönelik/ Online